the loft, amsterdam, noord, appletree, bnb, B&B, Frans, Elien, slapen, sleep, spacious, king size bed,

BnB Appletree, de nieuwe Loft van Frans en Elien

the loft, amsterdam, noord, appletree, bnb, B&B, Frans, Elien, slapen, sleep, spacious, king size bed,

De ruime nieuwe Loft van 35m2, met badkamer en keukentje.

Frans en Elien hebben hun nieuwe Loft geopend. Deze prachtige ruimte is te huur via AirBnB. Het thema van hun BnB is Appeltree. Ik mocht foto’s maken van hun prachtige nieuwe project.

Gelegen in Amsterdam-Noord, op 5 minuten fietsen vanaf de pond, is dit ruime, lichte en schone Loft de perfecte plek om Amsterdam en omstreken te verkennen.

Wanneer je de Loft binnen komt zie je direct het prachtige grote king-size bed. Vervolgens is er een ruime, goed afgewerkte badkamer met alles erop en eraan. Toilet, douche, wasbak, handdoeken en lekkere ruikende zeepjes.

Mocht je met drie personen willen komen slapen dan is dat ook mogelijk. Er is een derde eenpersoonsbed aanwezig op een bijzondere locatie. Gelegen boven de trap en bereikbaar met een mooie houten trap, het geeft je meteen een prachtig uitzicht op de met daglicht gevulde ruimte.

Er is een kleine keuken aanwezig, met de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten. Ook kun je gebruik maken van de magnetron.

De Loft, locatie

Ons huis is gelegen in Amsterdam-Noord in de zogenaamde ‘Tuindorp-Oostzaan buurt (tuindorp). Vlakbij de NDSM-werf, dat is dichtbij en zeer goed bekend. De wijk heet de Bongerd, dat betekent boomgaard, alle straatnamen zijn de namen van de verschillende soorten appels, zoals de straat ‘Kaneelappelstraat’.

Neem een kijkje op de AirBnB site om de foto’s van de Loft te bekijken die ik heb gemaakt. Misschien raak je enthousiast, boek gerust een paar nachtjes bij Frans en Elien, ze zullen je met liefde ontvangen.

Wat vind je ervan? Deel je positieve feedback...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.