Meteen naar de inhoud
body, shoot, foto, shoot, thuis, sander, spieren, body, lichaam, belichting, strobisme, sven, fotografie, wildschut, mobiele studio

Bodyshoot van Sander

Gezond eten en flink trainen, dat is waar Sander al een tijd mee bezig is. Hij loopt er niet mee te koop, maar is ondertussen al aardig trots op zijn afgetrainde lichaam. Zijn vriendin vond dat het wel tijd werd voor een stijlvolle bodyshoot. Vandaar dat er een mailtje bij mij door de bus kwam. We planden een datum in en ik zorgde ervoor dat ik mijn mobiele fotostudio klaar had staan. Met speciale flitsers, ophang systeem met zwarte achtergrond en natuurlijk de benodigde camera en lenzen.

bodyshoot, foto, shoot, thuis, sander, spieren, body, lichaam, belichting, strobisme, sven, fotografie, wildschut, mobiele studio

Bodyshoot, gewoon thuis

Het mooie van een mobiele studio is dat je gewoon bij de mensen thuis kunt komen om te fotograferen. Dit is toch de plek waar mensen zich het meest op hun gemak voelen. In de ruime zolder met hoog plafond van Sander was het gemakkelijk om de studio op te zetten. Echter zou het ook kunnen in een woonkamer. Dan moeten wel eerst even alle banken aan de kant.

Nadat ik de studio had opgebouwd en Sander zich had opgewarmd, konden we aan de slag om foto’s te maken. Ondertussen spraken we over het trainen, want om een goed getraind lichaam te krijgen is nog aardig wat wetenschap nodig. Wil je namelijk een mooi getrainde borstkas hebben, dan zul je ook je rugspieren goed moeten trainen, anders ga je krom staan, zo leerde Sander mij. Daarnaast is het belangrijk om een gebalanceerde voeding te hebben. Want door het fanatieke trainen, moet je zorgen dat je lichaam genoeg voedingstoffen heeft om de spieren op te bouwen.

Je merkt het al, tussen het maken van de foto’s door, leerde ik van alles over hoe dat precies werkt om zo’n mooi lichaam te bouwen. In ongeveer 2 uur tijd maakten we allerlei foto’s waarvan je er hieronder een paar ziet. Af en toe kwam Sander zijn vriendin ook bij de fotoshoot kijken. Dit zorgde voor een ontspannen sfeertje. Met elkaar bedachten we verschillende poses en probeerden we poses uit. Het was gezellig en uitdagend om samen te doen.

Heb je ook interesse in een bodyshoot? Stuur mij een bericht en dan bespreken we wat er voor jou mogelijk is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.