Meteen naar de inhoud
trouwen, bruiloft, frans, elien, twiske, huwelijk, familie, vrienden, samen, locatie, sven, fotografie,fotograaf, almere, omgeving, nikon,

De bruiloft van Frans en Elien

Frans en Elien hun bruiloft was een sociale, bijzondere en prachtige dag. De dag begon met flinke regenbuien en eindigde met volop zon en een heerlijke temperatuur. Op weg naar ’t Twiske voor de fotoreportage zat ik in de auto mijzelf visueel al voor te bereiden op een reportage binnen in het paviljoen. Zo hard regende het, en zo donker was het buiten. Toen ik de auto stil zette en m’n fotospullen pakte, was het wonderbaarlijk genoeg droog en werd het zelfs af en toe een beetje zonnig. De bruiloft beloofde toch nog helemaal goed te komen.

trouwen, bruiloft, frans, elien, twiske, huwelijk, familie, vrienden, samen, locatie, sven, fotografie,fotograaf, almere, omgeving, nikon,

Het was zaterdag 1 juli 2017.

Frans en Elien gingen trouwen. Althans, ze vierden hun trouw aan elkaar, want ze hadden al een geregistreerd partnerschap. We begonnen de dag in een klein groepje. Frans, Elien, ik, de zus van Elien en mijn assistent Fida. Samen maakten we een wandeling door ’t Twiske en onderweg stopten we op mooie plekjes om verschillende foto’s te maken. Het was een prachtige reportage, vol met spontane, lachende gezichten op de foto’s. De week ervoor had ik het bruidspaar al een aantal poses gemaild, zodat ze wisten wat we ongeveer gingen doen. Dit zorgde voor een ontspannen sfeertje.

Na de fotoreportage was het tijd voor de ontmoeting met vrienden en familie. Na een warm welkom voor iedereen door Frans en Elien, was het tijd voor wat drinken en een aantal hilarische spellen op een groot grasveld vlak aan het water. De gasten leerden elkaar beter kennen en er ontstond een ontspannen sfeertje. Precies zoals Frans en Elien zijn, sociaal, warm en altijd vrolijk.

Vervolgens was er een ceremonie bij Paviljoen ’t Twiske geleid door Frans z’n moeder en Elien d’r vader. Ze vertelden samen het verhaal van Frans en Elien. Gezeten aan het water met vrienden en familie, was dit een ontroerend en meeslepend moment. Daarna was het tijd voor een smakelijke taart en een proost. Na het heerlijke diner werd er nog tot laat in de nacht gefeest.

Om de bruiloft van Frans en Elien te mogen meemaken van zo dichtbij was erg bijzonder. Ik ken ze allebei al een lange tijd en voelde mij vereerd dat ze mij het vertrouwen gaven om hun foto’s te maken. De locatie, de familie, vrienden en het weer. Alles paste mooi samen. Een inspirerende en onvergetelijke dag. Bedankt lieverds. En heel veel geluk samen!

 

1 reactie op “De bruiloft van Frans en Elien”

  1. Wat heb je het mooi verwoord niet alleen in woorden maar de beelden zijn zo mooi vol emoties. Ik vind het geweldig Dank je wel lieve Sven

Wat vind je ervan? Deel je positieve feedback...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.