Meteen naar de inhoud
aan, de, muur, sven, fotografie, amsterdam, omgeving, almere, pampus, polder, hdr, fotograaf, bewerkt, samen, prijs, prijzen, werk

De winter aan de muur

De blaadjes zijn al bijna van alle bomen gewaaid en geregeld de afgelopen weken. Sinterklaas is in het land, het is om half 6 ‘lekker’ donker. Ja, het is te merken, de winter komt eraan. Voor mijzelf de minst fijne tijd van het jaar. Ik hou van licht, ruimte, groen, warmte. Daarvan is weinig te vinden in de winter. Toch biedt de aanloop naar de winter spectaculaire beelden op. Een mooi beeld voor bij jou aan de muur?

In de herfst van 2013 ging ik erop uit om te zoeken naar zo’n spectaculair moment. En ik vond het, gewoon bij ons in de polder. In Almere-Pampus, nu nog een groot polder met landbouw en bos. In de toekomst zal ook hier een nieuwe woonwijk komen te staan. Eventueel zelfs een nieuwe snelle verbinding naar Amsterdam. Op zoek naar mooie beelden reed ik rond. Mijn oog viel op een grote plas water langs een akker. Ik stapte uit om nader te kijken en de lucht begon vel oranje en blauw te kleuren. Tijd om m’n statief en camera klaar te zetten en een reeks foto’s te maken. Ik nam drie belichtingen. Eén normaal, onder- en overbelicht. (-2, 0, +2). Met behulp van speciale software voegde ik de foto’s samen en met behulp van Photoshop maakte ik de foto af.

Dit is nu het resultaat geworden. En is te koop voor bij jou aan de muur.

aan, de, muur, sven, fotografie, amsterdam, omgeving, almere, pampus, polder, hdr, fotograaf, bewerkt, samen, prijs, prijzen, werk

“It is getting colder every day.”

De foto is nu te koop, net als vele andere, bij Sven aan de Muur. Ga daarvoor naar mijn online-webshop. Je kunt hier zelf het formaat en materiaal uitzoeken. Je kunt zelfs van te voren alvast zien of de foto mooi staat bij je aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.