Meteen naar de inhoud
wanddecoratie, dieren, muur, print, canvas, reiger, leuk, aan, kunst, fotografie, sven, almere,

Dieren aan de muur; unieke wanddecoratie

dieren, aan, de, muur, wanddecoratie, leuks, mooi, kunst, fotografie, print, canvas, hout, stokstaartje, sven, werk, galerij, album,

Dieren zijn prachtig! Om ze aan de muur te hangen is dus zonde. Daarom maak ik graag unieke wanddecoratie foto’s van ze. Dit blijft echter altijd een uitdaging. Ze bewegen snel en daarom heb je een snelle sluitertijd nodig. In Nederland met het bewolkte weer is dat lastig en moet je al snel de ISO flink opschroeven. Gelukkig hebben de nieuwste camera’s steeds minder ruis bij een hoge ISO, waardoor het steeds beter lukt om ze op de gevoelige plaat vast te leggen.
Hoewel het fotograferen van landschappen mijn voorkeur heeft, vind ik dieren fotograferen ook een interessant. Dit vraagt een heel andere vaardigheid. Snel reageren, vooruit kijken en structuren in gedrag herkennen. Dit vraagt meer tijd dan het fotograferen van een landschap.

Voor bij jou aan de muur; dieren uit de natuur 😉

Bij Sven aan de Muur is er een album met unieke dieren foto’s. Deze zijn gemaakt over de hele wereld. Neem hieronder een kijkje door het afwisselende aanbod van foto’s. Elke foto is op verschillende materialen te bestellen, bijvoorbeeld hout, canvas of ingelijst. Maar waarom kies je niet eens voor een foto op staal. Dit geeft vooral bij een industriële inrichting een prachtig effect. Het mooie van werk aan de muur is dat je zelf kunt kiezen wat bij jou past. Door de vele mogelijkheden kun je kiezen wat bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.