Meteen naar de inhoud
finn, babyshoot, newborn, fotografie, sven, thuis, locatie,

Een babyshoot met Finn

Finn Babyshoot

Deze kleine kanjer is de zoon van twee lieve ouders. Jeroen en Joyce. Ze vroegen mij of ik foto’s wilde maken van hun prachtige jongen. Een echte babyshoot. Ik maakte gebruik van voornamelijk natuurlijk licht. Soms een klein beetje inflitsen als het echt nodig was. Ik had gezorgd voor allerlei dekentjes en kussens. Mama Joyce zorgde voor een waterproof-patch en nog meer mooie kleedjes die we konden gebruiken.
We namen de tijd tijdens het foto’s maken. Af en toe even een voeding tussen door, zodat de kleine weer rustig kon worden en in slaap vallen. In totaal waren we ongeveer 2 uur bezig geweest. Het was weer bijzonder om samen met de kers verse ouders te mogen doen.
Na de fotoshoot kregen de ouders een mini-album opgestuurd van 10×15 met zo’n 20 prachtige nabewerkte foto’s. Daarnaast kunnen ze kiezen uit allerlei prachtige producten in de webstore.

Bekijk hier de foto’s van de babyshoot:

1 reactie op “Een babyshoot met Finn”

  1. Via deze weg willen wij Sven bedanken voor de super leuke fotoshoot van onze kleine man Finn. En wat een mooie foto’s zijn het ook geworden zeg!! Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen. Je krijgt toch speciale foto’s uit zo’n shoot in vergelijking met wat je zelf dagelijks maakt. Tot slot nog even een extra compliment voor het fijne beloop van de shoot. Met de mogelijkheid om even te voeden tussendoor maar ook de opbouw van de shoot. Genoeg ruimte om leuke spulletjes of kleedjes te gebruiken. Kortom dit was een groot suc6 en daar zijn we dankbaar voor! En voor ieder die dit leest… niet twijfelen gewoon DOEN!! Je krijgt herinneringen voor het leven hiervoor terug!!
    Lieve groetjes,
    Joyce, Jeroen & Finn

Wat vind je ervan? Deel je positieve feedback...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.