Meteen naar de inhoud
kerst, foto, paarden, dieren, honden, fotografie, sven, familie, buiten, samen, leuks, muur,

Familie Eggers; kerstfoto’s met paarden

Het is een beetje traditie aan het worden dat ik foto’s maak voor de familie Eggers de dagen voor kerst. Deze foto’s gebruiken ze onder andere voor hun kerstkaartje. Dit jaar is alweer de derde keer dat we hadden afgesproken en werd het een nog grotere uitdaging.

Er waren namelijk wel 5 dieren die op de foto moesten. Drie paarden; een Fries, een veulen, een pony en twee honden. En daarnaast nog drie vrouwen en drie mannen. 

Uitdaging

Gelukkig was het redelijk zonnig en hoefde ik niet m’n flitsers op te zetten. Dat had nogal een uitdaging geweest met alle dieren. Vooral het grote paard, Ferro, kan nogal eens opschrikken en even een loopje nemen.
Nadat ik iedereen gepositioneerd had kon ik foto’s maken. Soms ging Ferro of de pony Teun aan de wandel. Dan moesten we weer opnieuw beginnen. Gelukkig lukte het uiteindelijk wel. We hadden een hoop lol. En ik vond het leuk om niet alleen met mensen, maar ook met de paarden en honden samen te werken.

Vervolgens maakte ik nog foto’s van de koppels om er mooie collages mee te maken.
Na een uur waren we klaar met fotograferen en liepen we terug naar de stallen. Daar praatten we nog wat na en was het tijd voor mij om naar huis te gaan en de foto’s na te bewerken. Zie hieronder het resultaat

collage, eggers, drieluik, frans, jannette, ilse, lars, samen, familie, buiten, uniek, sven, fotografie, familieshoot, paarden
collage, eggers, drieluik, sven, fotografie, familieshoot, ilse, paarden
collage, eggers, drieluik, sven, fotografie, familieshoot, paarden
collage, eggers, drieluik, frans, jannette, sven, fotografie, familieshoot, paarden

Bekijk ook mijn andere fotografiewerk op: