Meteen naar de inhoud
familie, foto's, shoot, almere, omgeving, buiten, bos, herfst, prijzen, kosten, kemphaan, sven, fotografie, samen, kind, baby, papa, mama,

Familie foto’s in de herfst

De dag begon mistig en nattig. Op de radio werden waarschuwingen gegeven voor het verkeer, vanwege de dichte mist. Ik ging toch de weg op naar de Kemphaan, waar ik had afgesproken om foto’s te maken van een lieve familie. Het beloofde een mistige fotoshoot te worden. Echter toen ik de Oudewaterlandseweg op reed trokken de wolken weg en kwam er een prachtige warme herfstzon te voorschijn.

Bij de parkeerplaats van de Kemphaan ontmoette ik Jeroen, Linda en hun dochter Julia. Ook was Robin aanwezig, zij had met mij contact gelegd om af te spreken voor de fotoshoot. Ik stelde voor om eerst even te gaan zitten, zodat we op m’n tablet naar enkele voorbeeld foto’s konden kijken. Ik weet dat sommige mensen zich erg ongemakkelijk kunnen voelen bij een fotoshoot. Het bekijken en bespreken van enkele voorbeelden helpt om je op je gemak te voelen. En je kunt aangeven wat je wel of niet leuk vindt.

Nadat we een plannetje hadden gemaakt gingen we aan de slag. In één uur tijd stelde ik m’n camera en flitsers in en maakte op een paar plekken in het bos foto’s. Je kunt hieronder het resultaat bekijken.

Ook interesse in een foto’s van je familie?

Neem dan eens een kijkje in m’n portfolio om te zien of m’n stijl je bevalt. Daarna kun je hier kijken voor prijzen en mogelijkheden.