Meteen naar de inhoud
fotoshoot, muiderslot, muiden, omgeving, gooi, sven fotografie, almere, huizen, hilvserum, naarden, laren, fotograaf

Fotoshoot bij het Muiderslot van Bruin & Annette

Bruin stuurde mij een mailtje met de vraag of ik een fotoshoot van hem en zijn vriendin kon maken bij het Muiderslot. Dat klonk als een leuk plan. Voor zijn vriendin Annette moest de fotoshoot echter nog even een verrassing blijven. We spraken om 12 uur af. Daar stond ik netjes te wachten en ik zag Bruin en Anette aan komen lopen. Ze wist nog van niets. Gelukkig reageerde ze erg enthousiast op het idee om foto’s te maken van hun samen.
Ik ontdekte al snel dat het vandaag een speciale dag was, want ze zijn precies 2 jaar samen. Een prachtig spontaan stel. Tijdens de fotoshoot zag ik al snel dat ze zich op hun gemak voelde. We fotografeerde in de tuinen en in het slot zelf. Na twee uurtjes fotograferen stond alweer de volgende verrassing klaar, Bruin had ergens gereserveerd om lekker samen te gaan eten…Heb je ook interesse in een fotoshoot op locatie? Bekijk dan de mogelijkheden en prijzen.

De foto’s van de fotoshoot bij het Muiderslot: