Meteen naar de inhoud

Frans & Elien BabyBuikShoot

babybuikshoot, fotoshoot, buik, baby, samen, Amsterdam, locatie, thuis omgeving, prijs, kosten,Frans en Elien zijn al 32 weken onderweg om vader en moeder te worden. Een bijzondere tijd voor ze. De babykamer wordt klaar gemaakt en alle andere spulletjes worden zorgvuldig uitgezocht. Na 32 weken is de buik ook mooi rond aan het worden, dus werd het tijd voor babybuikshoot vond Elien. Een fotoshoot van Frans en Elien samen, maar ook individueel. Met natuurlijk de nadruk op die mooie babybuik.

Hoe gaat zo’n babybuikshoot?

We nemen twee uur de tijd om verschillende foto’s te maken, dat kan in huis of op locatie. Frans en Elien kozen voor allebei. Aan de hand van een Pinterest bord, waar we samen fotoidee├źn op verzamelden, maakten we samen een fotoplan. Het was gezellig samen en al snel waren Frans en Elien erg ontspannen voor de camera. We maakten eerst foto’s in huis, in de woonkamer en op de babykamer. Daarna gingen we naar het prachtige natuurgebied Het Twiske.

Heb je ook interesse in een fotoshoot van jij en je buik? Samen met je partner? Neem dan contact met mij op voor een babybuikshoot.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.