Meteen naar de inhoud

In de wind

Aan het eind van een zonnige zaterdag begaf ik mij naar de dijk. De Oostvaarderdijk. Helaas eindigde de dag met wolken die vanaf het IJsselmeer de polder werden binnen geblazen. Er stak een harde koude wind op. Relaxed foto’s maken was er niet bij. De ondergaande zon werd afgeschermd met donkere wolken. Terwijl ik rond keek over de dijk, het water en de Lepelaarsplassen viel mij iets op. De ruimte en een verkeersbord. Het stak mooi af tegen de grijze lege achtergrond. Auto’s schoten met grote snelheid langs op weg naar een warm huis. Ik stelde m’n camera in, maakte de foto. En sprong snel in de auto, om vervolgens thuis ook op die warme bank te kijken of m’n foto gelukt was.

Ruimte op de dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.