Meteen naar de inhoud
wanddecoratie, foto, canvas, staal, hout, print, muur, aan, de, ophangen, kunst, fotografie, Australië, weg, rijden, vrijheid, zonsondergang

Lange wegen in Koroit Country in Victoria, Australië

wanddecoratie, foto, canvas, staal, hout, print, muur, aan, de, ophangen, kunst, fotografie, Australië, weg, rijden, vrijheid, zonsondergang

Het verhaal achter deze foto uit Australië

Australië is een afwisselend en gigantisch groot land. Tijdens onze reis was het heerlijk om er rond te rijden en foto’s te maken. Deze foto maakte ik nadat we over de Great Ocean Road waren gereden. Vervolgens kwamen we in een klein boerendorpje, Koroit, terecht met een klein caravanpark, zoals dat hier zo mooi heet. Gelegen aan het cricketveld en het park, een pracht plek. Toen de zon bijna onder ging besloot ik een rondje te lopen en kwam uit op deze lange rechte weg, Garden Street. Ik zette mijn statief in het midden van de weg. Geen zorgen over het verkeer, dat was er niet. Ik had dus alle tijd om op mijn gemak een aantal foto’s te maken.

Deze foto is uiteindelijk gemaakt met behulp van 3 foto’s. Eentje onderbelicht, de ander over belicht en een goed belichte foto. Vervolgens kon ik in Lightroom deze foto’s samenvoegen en er deze HDR foto van maken.

Nu te koop

Een aantal van mijn beste foto’s zijn te koop bij werk aan de muur. Je kunt je eigen wanddecoratie kiezen via Sven aan de Muur. De online webshop waarin je in 3 duidelijke stappen je foto, materiaal en afwerking kiest. Onafhankelijk van je bestelling is het altijd gratis verzending!