Meteen naar de inhoud
werk, aan, de, muur, foto, stof, geweven, kopen, foto, materialen, structuur, textuur, meubel, bank, grof, grijs,

Nieuw album bij Sven aan de muur; Texturen

werk, aan, de, muur, foto, materialen, canvas, bestellen, kopen, xpozer, uniek, foto, wand, ophangen, Sven, Fotografie,

Hoe leuk is het om in huis een bijzondere en uniek foto aan de muur te hebben hangen? Op zelf gekozen materiaal in de maten die jij wil! Of om een canvas cadeau te doen voor iemand zijn verjaardag.
Hierboven zie je een foto van Sven Fotografie van de Almeerse platte polder op een koude winterdag. Een goed voorbeeld van hoe je een ruimte extra sfeer en diversiteit kunt geven.

Bij Sven aan de Muur kun je terecht voor meer van dit soort unieke foto’s op verschillende materialen. In de webshop, mogelijk gemaakt door Werk aan de Muur,  zijn er verschillende albums waar je terecht kunt voor die speciale foto.

Tijdens mijn vele reizen door Azië en Australië heb ik veel foto’s gemaakt. Uiteraard is daarvan veel terug te zien bij Sven aan de Muur. Daarnaast is er een album over Almere, de stad waar ik woon. In Europa heb ik ook aardig wat rond gekeken, ook daarover zijn verschillende unieke foto’s te vinden.

Nu is er bij Sven aan de Muur een nieuw album

Met de aanschaf van een nieuw statief van Manfrotto heb ik nog meer stabiliteit in handen gekregen en ben ik begonnen met het fotograferen van texturen. Hieronder zie je daarvan de eerste resultaten. Door op een foto te klikken krijg je meer informatie over de vele mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.