Meteen naar de inhoud

Op de foto in Sloten

foto, Sloten, Amsterdam, familie, fotoshoot, familieshoot, omgeving, samen, Almere, fotograaf, Sven, Fotografie
Met de hele familie op de foto: vanaf €95,-

In het prachtige oude plaatsje Sloten, onder de rook van Amsterdam, had ik afgesproken met Sander om foto’s te maken van zijn nieuwe gezin en z’n ouders. Sinds een aantal maanden zijn Sander en z’n lieve vrouw, vader en moeder van een prachtige zoon.

De fotoshoot had Sander cadeau gedaan aan z’n ouders. In ongeveer twee uur tijd maakten we op een paar mooie plekjes rondom Sloten foto’s. Van tevoren had ik al op Google Maps gekeken naar potentiële mooie plekken en dat zorgde ervoor dat ik al ongeveer wist waar we naar toe konden. Met m’n tas gevuld met cameraspullen en lenzen leerden we elkaar eerst kennen. Al snel was er een goede klik tussen ons en konden we gaan beginnen met foto’s maken.

Op de foto met de familie

Samen op de gevoelige plaat gaan is niet makkelijk, zeker wanneer je met z’n vijven bent, inclusief baby. Ik gaf daarom veel aanwijzingen. Bijvoorbeeld waar ze konden gaan staan, net even de andere kant op kijken of wisselen van plekje. Het ging samen op een relaxte manier. De moeder van Sander kwam ook af en toe met leuke ideeën voor een foto, die we dan uiteraard ook meteen gingen uitproberen.

Heb je ook interesse in een familieshoot? Neem dan hier een kijkje voor de prijzen en de mogelijkheiden.

Hieronder zie je een aantal foto’s van de fotoshoot.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.