Meteen naar de inhoud
werk, muurdecoratie, wanddecoratie, sven, thailand, print, canvas, sukhothai, reizen, backpack, tempel, boeddha

Tempel in Sukhothai

Deze tempel staat in de historische stad Sukhothai in Thailand. Wanneer je door Thailand reist is dit een ‘must see’ plek. Je huurt voor 4 euro per dag een fiets en je kunt uren rond fietsen. In het gebied van zo’n 2 bij 1,6 kilometer staan verspreid allerlei soorten boeddhistische tempels. Helaas door de tand des tijds niet meer in originele staat, maar je zal onder de indruk zijn van de grote en ontwerpen van de tempels.

Sukhothai was de hoofdstad van het koninkrijk Sukhothai uit de late middeleeuwen. Toen een belangrijke handelsstad. Nu een trekpleister die vele toeristen aantrekt. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

De stad is vanuit Bangkok gemakkelijk per (nacht)bus bereikbaar.

Door de ligging van de Wat Sa Si tempel in het midden van het Traphang-Trakuan meer, is deze tempel een van de mooiste van heel oud Sukhothai. Toen ik voor de tempel stond pakte ik direct m’n camera uit m’n tas. Het contrast van de witte boeddha, de bruine stenen en de blauwe lucht met donderwolken; ik wist dat dit een prachtige foto kon worden. Vanwege het hoge contrast stelde ik mijn camera in om 3 foto’s te maken. Eén onder-, normaal en de laatste foto overbelicht.
Toen ik aan het eind van de lange dag thuis kwam gebruikte ik m’n laptop om de foto’s samen te voegen en na te bewerken tot dit beeld. Een resultaat waar ik trots op ben, want de foto hangt ook bij ons thuis aan de muur.

Je kunt deze foto ook kopen voor bij jou aan de muur. Gratis verzending!

Klik hieronder op de foto om de maten en materiaal te kiezen die jij wilt. Er is van alles mogelijk, van fotoprint tot op vurenhoutenplanken.

Wat Sa Si tempel in Sukhothai

Bekijk meer van mijn werk in de webshop van Sven aan de Muur

Lees meer van mijn blogs.