Meteen naar de inhoud
ocean baths, werk, aan, muur, verkocht, sven, australië, bondi, sydney, foto, canvas,

Verkocht voor aan de muur; Ocean Baths, Australië

Een nieuwe ontdekking tijdens mijn reis door Australië, waren de zogenaamde, ‘Ocean Baths’. Deze baden in de oceaan zijn heerlijk om in te zwemmen. Het combineert namelijk het warme water van de zee, zonder die vervelende golven. Alhoewel ik eigenlijk gek ben op golven, maar Fida, mijn vrouw houdt er niet zo van. Dus gingen we af en toe lekker zwemmen in een oceaan zwembad. De baden die ik in Australië zag waren meestal uitgehakt uit de rotsen langs de kust.
Toen we in de ‘koude’ winter van 2013 in Australië waren zagen we iets bijzonders. In het ijskoude water zagen we mensen zwemmen in het beroemde bad van de ‘Icebergs‘. We besloten een kijkje dichterbij te nemen. We waren op het strand van Bondi, aan de west-kust van Australië.

ocean baths, werk, aan, muur, verkocht, sven, australië, bondi, sydney, foto, canvas,

Zelfs in de Australische ‘winter’, trekt deze Iceberg toch een paar baantjes in de Bondi Baths. Dit meer dan 100 jaar oude zwembad, ooit bedoelt om de lifeguards fit te houden in de winter, is de bekendste zwemclub van Australië.

Ocean Baths, foto voor aan de muur

We kwamen er achter dat er een aantal bikkels zijn die het hele jaar door hun baantjes trekken in het bad aan de zee. Hoe koud het ook is, ze springen erin. De golven slaan regelmatig over de kant vers koud water naar binnen. Maar dat maakt niet uit, ze zwemmen gewoon door. Echter mannen! Ik schoot verschillende foto’s van het bad en de ‘die hards’ in het water. Vandaag heb ik deze foto verkocht! Via werkaandemuur.nl. Daar heb ik een eigen shop die je kunt bezoeken voor unieke foto’s voor bij jou aan de muur. Neem gerust een kijkje en kies iets aparts, vrolijks of abstracts. Je kunt het er allemaal vinden. Uit binnen en buitenland.